Volwassenen zeilen


Tijdens een volwassenenweek bij Zeilschool Het Veerse Gat maakt u op een gezellige en sportieve manier kennis met de zeilsport.

Deze weekcursus is er op gericht om u zo snel mogelijk in staat te stellen zelfstandig en veilig een dagtocht te ondernemen met de Valk. De instructeur zal u de fijne kneepjes van onder andere het aanleggen, opkruisen, reven en het plannen van een tocht leren. Uniek aan deze weekcursus is de vrijheid om uw eigen programma samen te stellen. Zo is het mogelijk om deze week in een trekkershut door te brengen, in een appartement te verblijven met uw gezin of halve dagen te zeilen en de andere halve dag een activiteit in de omgeving te plannen. Ook is het mogelijk deze curusweek te boeken in combinatie met het optifun programma voor uw kinderen.

Programma
De week begint op maandagochtend om 09.00 uur. Wilt u tijdens deze week op de zeilschool verblijven (intern) is het mogelijk om alvast op zondag vanaf 20.00 uur hier aan te komen. Gedurende de week zeilen we van 09.00 tot 17.30 uur. We lunchen we tussen 13.00 en 13.45 uur.

Tarieven 2019
Het cursusgeld bedraagt € 500,00 extern en € 550,00 intern. Hiervoor krijgt u een week lang les van een gediplomeerde instructeur. U zit in de boot met 1-2 andere cursisten, tenzij anders overeengekomen. Tijdens de avonduren kan er extra theorieles worden gevolgd of bij gunstige weersomstandigheden worden gezeild. De volwassenenweek vindt dit jaar plaats in zeilweek 7: 19 t/m 23 augustus (week 34)

Zodra u hieronder op één van de te reserveren data klikt. Komt u in het reserveringsprogramma. De aanbetaling voor een boeking van deze zeilweek bedraagt € 200,– Voor de annuleringsregeling en overige voorwaarden verwijzen wij naar onze Hiswa algemene leveringsvoorwaarden voor vaarscholen.

Wat moet u meenemen?
Tijdens het zeilen is het verstandig om schoenen te dragen die nat mogen worden en geen strepen achterlaten, bijvoorbeeld sportschoenen of laarzen. Een regenpak is aan te raden, zeilen is een watersport en er bestaat een kans dat u nat wordt tijdens het zeilen. Wij hebben deze niet standaard voor alle deelnemers beschikbaar. Voor zonnige dagen zijn een zonnebril en zonnebrand handig, voor frissere dagen een trui en/of sjaal.

Reserveren / beschikbaarheid
Klik in onderstaande tabel op de datum om naar het reserveringsformulier te gaan.