Privéles

Persoonlijk en doelgericht
Privéles is met name voor volwassenen een uitstekende manier om te leren zeilen. Of u nu al veel, weinig of geen zeilervaring heeft, de instructeurs van Het Veerse Gat kunnen u altijd nieuwe dingen leren en/of reeds bekende onderdelen verbeteren. Persoonlijke aandacht en lesgeven met het oog op uw doelstellingen zijn twee aspecten die wij heel belangrijk vinden. Al naar gelang uw wensen krijgt u les en op verzoek eventueel op uw eigen boot. 

Leerzame ontspanning
Naast een leerzame ervaring is een privéles ook een aangename ontspanning. U vaart op het uitgestrekte Veerse Meer, een uniek watersportgebied met oude haventjes, kreken en begroeide zandplaten. Als u met twee personen bent, kunt u afwisselend (er moet tenslotte ook gezeild worden) genieten van het mooie uitzicht met op de achtergrond het oude stadje Veere. 

Tarieven privéles 2017 per boot, incl. instructeur:
Halve dag (09.00 – 13.00 uur of 14.00 – 18.00 uur): € 120,-
Twee uur: € 65,- (09.00 – 11.00 uur, 11.00– 13.00 uur, 14.00– 16.00 uur, 16.00 – 18.00 uur
Maximaal 4 cursisten per boot.
Privélessen worden alleen gegeven in de periode 1 april tot 1 oktober.

Reserveringsformulier
Door hier te klikken kunt u een reserveringsformulier voor privéles invullen en verzenden. U ontvangt dan van de zeilschool een bevestiging per e-mail met het verzoek een bedrag voor de les aan te betalen. Zodra deze betaling is uitgevoerd ontvangt u een mail met bevestiging. Voor de annuleringsregeling en overige voorwaarden verwijzen wij naar onze Hiswa algemene leveringsvoorwaarden voor vaarscholen.