Optiskills

Het programma
Naast het hoogseizoen bieden wij lessen voor optimisten in april tot en met begin juli 2018. De lessen worden gegeven buiten de schoolvakanties op woensdagmiddag van 15.00-18.00 uur. Tijdens de lessen wordt er instructie gegeven volgens het CWO-systeem en is het dus ook mogelijk om aan het einde van de lessenreeks een CWO vorderingenstaat of diploma te behalen in de optimist.

Lesdata
Op dit moment zijn er geen vaste lesdata gepland. Wil je graag op woensdagmiddag in de Optimist komen zeilen? Neem dan contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Wat moet je meenemen?
– dichte schoenen die nat mogen worden en waarvan de zolen niet afgeven
– regenkleding
– complete extra set droge kleding
– pet en/of zonnebril
– warme trui
– zwemkleding + handdoek
– wetsuit (ook mogelijk om deze te huren)

Kosten
Per les zijn de kosten € 40,00.
In de optimist is het dragen van een wetsuit verplicht. Heb je zelf geen wetsuit? Dan kan je deze voor €10,00 huren voor de hele lesperiode.

Annulering
Ondanks dat het weer niet altijd voorspelbaar is, zullen de lessen vanwege het weer nooit geannuleerd worden. Als we tijdens de les echt niet het water op kunnen vanwege het weer, wordt er een alternatief leerzaam en leuk programma op de kant georganiseerd! Ben je zelf verhinderd? Geef dit dan uiterlijk 24 uur voor aanvang van de les door via de mail of telefonisch. De lessen gaan door bij een minimum van 3 cursisten.

Contact en aanmelding
Heb je nog vragen of wil je je graag aanmelden voor dit programma? Stuur dan een mailtje naar info@veersegat.nl.