Trekkershutten

Unieke locatie
Als u op zoek bent naar een bijzondere locatie om te overnachten, moet u beslist eens naar Het Veerse Gat komen. In onze trekkershutten komt u helemaal tot rust. De trekkershutten van Het Veerse Gat worden veel bezocht door zeilers, surfers, fietsers, kanoërs, wandelaars enz. Op het Zeeuwse eiland Walcheren zijn prachtige fiets- en wandelroutes. Een lekkere wandeling door het Veerse Bos begint praktisch vanuit uw trekkershut.

De trekkershut
Het Veerse Gat biedt 7 ruime zeshoekige  trekkershutten van ca. 32m2 aan. De hutten zijn direct aan het Veerse Meer gelegen en hebben een fraai uitzicht over het water. De trekkershut heeft een ruim woongedeelte en 2 afgescheiden slaapvertrekken met een tweepersoons bed (140 – 200) in het ene en een stapelbed (2 x 90-200) in het andere slaapvertrek. De hut heeft tevens een slaapbank.
De kookhoek heeft een kleine koelkast, een gasstel en een basisset servies, bestek en pannen en fluitketel, géén waterkoker.  Douches en toiletten bevinden zich in het naastgelegen toiletgebouw.

Bij de hutten is een kleine trailerhelling waar boten (handmatig) te water kunnen worden gelaten. Het Veerse Gat beschikt over een paar kano’s die door gasten vrij gebruikt kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk Optimisten, Valken en Laser Pico’s te huren bij voldoende zeilervaring. Ook zijn er SUP-boards beschikbaar voor de verhuur aan onze gasten.

Tarieven hutten 2019
€ 50,- per nacht (1 april t/m 30 juni en 1 september t/m 31 oktober)
€ 60,- per nacht (1 juli t/m 31 augustus)
Prijzen zijn excl. toeristenbelasting
Lakenpakket (optioneel) € 7,50 p.p.
Bij gelijktijdige huur van een hut en een valk ontvangt u € 10,–  korting.

De hut is beschikbaar om 14.00 uur op de dag van aankomst en dient om 11.00 uur op de dag van vertrek ontruimd te zijn. Bij een uitcheck na dit tijdstip wordt een extra dag huur in rekening gebracht.

Honden zijn niet welkom. Open (kamp)vuur op het veld of bij de hutten en in de bbq is niet toegestaan.

Voor informatie of reservering stuur een e-mail naar info@veersegat.nl.