Groepsaccommodatie: Linda


Voor bedrijven, scholen en groepen die op zoek zijn naar een geschikte groepsaccommodatie, eventueel in combinatie met andere (water)activiteiten, biedt Het Veerse Gat verschillende mogelijkheden. Naast onze trekkershutten (7 x 4 personen) kunt u de accommodatie op het motorschip “Linda” huren. Op deze manier kunnen wij groepen tot ruim 80 personen ontvangen. U kunt tijdens uw verblijf zelf voor de maaltijden zorgen, maar dat ook aan ons over laten.

Na vele jaren van trouwe dienst nemen we dit jaar afscheid van ons zeilschoolschip “Tanja”. Vrijwel iedereen die ooit op de zeilschool te gast is geweest koestert goede en bijzondere herinneringen aan dit voormalig vrachtschip.

Met de komst van een nieuwe boot, die “Linda” zal gaan heten, zetten we qua werkbaarheid, ruimte en comfort een grote stap voorwaarts. Het schip heeft tot eind 2018 dienst gedaan als passagiersschip met accommodatie, waar mensen in Nederland en België vakantie op vierden. Het is uitgerust met 16 tweepersoons- en 4 éénpersoons hutten, 4 douches en 4 toiletten. Het schip heeft een goede keuken en een fijne eetzaal / recreatieruimte. De Linda is een meter korter dan de Tanja maar een meter breder, en beschikt over 2 dekken, waardoor de werkelijke ruimte meer dan verdubbelt.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de mogelijkheden, bijvoorbeeld huur van “Linda” als accommodatie  in combinatie met een zeiltocht in onze valken (eventueel onder leiding van ervaren instructeurs)? Of wenst u meer informatie over prijzen, de verhuurperiode en andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via mailto:info@veersegat.nl of 0118-501398.