Appartementen

Ruim en comfortabel
Het Veerse Gat heeft twee appartementen te huur, direct aan het Veerse Meer. Deze appartementen bevinden zich in het hoofdgebouw op de begane grond. De appartementen zijn voorzien van een ruime woonkamer met zit- en eethoek en een open keuken. Er zijn twee slaapkamers (1x 2-persoons en 1x 4-persoons) en een badkamer met douche en toilet. De terrassen rondom de appartementen zijn via openslaande deuren bereikbaar. De appartementen beschikken over kabelTV, radio-cd speler, vaatwasmachine, magnetron, koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat (Nespresso).

Omgeving
Vanuit uw appartement kunt u te voet, per fiets, auto of boot de mooie omgeving van het Veerse Meer en het eiland Walcheren verkennen. Het Veerse Meer ligt praktisch aan uw voeten, het mooie Veere ligt op 20 minuten loopafstand, het schone en brede Noordzeestrand van Vrouwenpolder op 15 minuten fietsen, en de Zeeuwse hoofdstad Middelburg ligt op ca. 6 kilometer afstand. Kortom vele mogelijkheden om van uw verblijf een ware vakantie te maken.

Het is ook mogelijk een appartement te huren in combinatie met een zeilboot. U ontvangt € 10,– korting per dag op de huur van de boot. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Uw appartement is vanaf 14:00 uur beschikbaar en u dient op de dag van vertrek voor 11:00 uur het appartement opgeruimd achter te laten.
Eindschoonmaak (vast bedrag) € 50,-
Toeristenbelasting € 1,25 per persoon per dag (tarief 2018).

Tarieven appartementen 2018

Appartement 1:
€ 130 per dag (1 juli t/m 31 augustus)
€ 90 per dag (1 januari t/m 30 juni en van 1 sep t/m 31 december)

Appartement 2:
€ 110 per dag (1 juli t/m 31 augustus)
€ 75 per dag (1 januari t/m 30 juni en van 1 sep t/m 31 december)

Prijzen zijn excl. eindschoonmaak (€ 50) en excl. toeristenbelasting

Reserveren / beschikbaarheid
Klik op een van onderstaande links om een appartement te reserveren:
Appartement 1
Appartement 2