Verhuur

Zeilboten
Heeft u zeilervaring en wilt u op een veilige manier het Veerse Meer verkennen? Dan huurt u een zeilboot (type Valk) bij Het Veerse Gat. Vanuit de haven bent u zo op het Veerse Meer, een uniek watersportgebied met zijn oude haventjes eilanden met volop aanlegsteigers, kreken, schorren en begroeide zandplaten.

Trekkershutten
Als u op zoek bent naar een bijzondere locatie om te overnachten moet u beslist eens naar Het Veerse Gat komen. In onze trekkerhutten komt u helemaal tot rust. Wilt u wat cultuur snuiven, een dagje winkelen of naar het strand, dit is allemaal in de buurt. De trekkershutten van Het Veerse Gat worden veel bezocht door zeilers, surfers, fietsers, kanoërs, wandelaars, enz. Ze zijn uniek gelegen, direct aan het Veerse Meer. Bij de hutten is er mogelijkheid op een open bootje of catamaran te stallen gedurende uw verblijf, en eenvoudig te water te laten van een houten trailerhelling.

Appartementen
Het Veerse Gat heeft twee appartementen te huur, direct aan het Veerse Meer. Deze appartementen bevinden zich in het hoofdgebouw op de begane grond. De appartementen zijn voorzien van een ruime woonkamer met zit- en eethoek en een open keuken. Er zijn twee slaapkamers (1x 2-persoons en 1x 4-persoons) en een badkamer met douche en toilet. De terassen rondom de appartementen zijn via de openslaande deuren bereikbaar. De appartementen zijn voorzien van TV, magnetron, vaatwasser, waterkoker en koffiezetapparaat (Nespresso). Op verzoek kunt u gebruik maken van de wasmachine en/of droger.

Groepsaccommodatie (Tanja)
Voor bedrijven, scholen en groepen die op zoek zijn naar een bijzondere groepsaccommodatie, eventueel in combinatie met andere (water)activiteiten, biedt Het Veerse Gat verschillende mogelijkheden. Naast de trekkershutten (7 hutten elk geschikt voor 4 personen) kunt u de groepsaccommodatie op het motorschip “Tanja” huren. Het sfeervol ingerichte schip bevat twee slaapzalen (2x 23 personen), een recreatiezaal en eenvoudige keuken. De groepsaccommodatie Tanja is uitsluitend beschikbaar in mei, juni en september.